Nieuws

Zwem4Daagse: 17 t/m 21 juni

Banenzwemmen buitenbad Noord.jpg

Zet de datum maar alvast in je agenda, want het meest sportieve evenement komt er weer aan: de Zwem4Daagse! Van maandag 17 t/m 21 juni is het zover.

De zomer komt er weer aan, dus ongetwijfeld willen de kids dan weer heerlijk zwemmen. Wil je je zwemvaardigheid weer lekker op pijl brengen voor een zwemveilige zomer? Doe dan mee aan de Zwem4Daagse!

Naast dat het goed is om je zwemvaardigheid weer op pijl te brengen, is het natuurlijk ook leuk en gezellig! Zowel kinderen als volwassenen (in het bezit van minimaal een A-diploma) kunnen meezwemmen.

In totaal heb je vijf dagen de tijd om vier keer te komen zwemmen. Kun je dus een dag niet? Dan is dat geen probleem!
Je kunt je baantjes iedere dag komen zwemmen tussen 17.00 en 19.00 uur. Je kunt kiezen tussen 10 (250m), 20 (500m) of 40 (1km) banen.

Op vrijdag 21 juni luiden we de zomer in en sluiten we de Zwem4Daagse feestelijk af met een pannenkoeken zwemfeest tot 19.30 uur.

Abonnementhouders betalen 10 euro om mee te doen, zonder abonnement betaal je 15 euro. Kaartjes zijn vanaf nu te koop bij de receptie in het Maarten van der Weijdenbad. Kom jij ook mee zwemmen?!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.