Opening een week uitgesteld

Nieuws

Opening een week uitgesteld

SchagenActief_MaartenVanDerWeijdenbad_vanBabs-9-min

Het is fantastisch mooi weer geweest de afgelopen dagen. Iedereen heeft extra veel zin om lekker te komen zwemmen en ook wij zijn er helemaal klaar voor! De watertemperatuur alleen nog niet..

Met de nachtelijke temperaturen van dit moment warmt het water helaas nog niet op en is het water in het Maarten van der Weijdenbad nog maar 12 graden.

Veiligheid staat bij ons voorop en als veilige zwemgrens houden we een watertemperatuur aan van 15 graden. Dit is ook te lezen in de adviezen van de KNZB | Zwemmen in het buitenwater.

De opening van het Maarten van der Weijdenbad wordt dan ook uitgesteld naar zondag 5 mei. Indien het water dan nog niet de juiste temperatuur heeft bereikt, informeren wij je hierover via de website en de social mediakanalen.

Om het seizoen toch alvast leuk te starten, is er voor alle abonnementhouders en gasten die een kaartje hebben gekocht een Adem & Dip training geregeld. Tijdens Adem & Dip leer je hoe je met de juiste focus en ademhaling minutenlang je ontspanning kunt vinden in (ijs)koud water. Deze ademsessie is op donderdag 2 mei om 09:30 uur in De Veersloot en staat onder leiding van onze partner Lijf & Visie. Wil je meedoen aan de sessie? Meld je dan even aan door een mailtje te sturen naar info@zwembaddeveersloot.nl.

Wij duimen voor veel zonuren en warmere temperaturen, zodat we jullie op zondag 5 mei weer kunnen verwelkomen voor een spetterend nieuw zwemseizoen in het Maarten van der Weijdenbad.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.