Feestelijke opening op 5 mei

Nieuws

Feestelijke opening op 5 mei

Buitenbad 1920x1080

Eindelijk is het zover. Na een extra weekje wachten gaat het Maarten van der Weijdenbad open op zondag 5 mei!

De buitentemperatuur liet ons de afgelopen weken een beetje in de steek. Hierdoor warmde het zwemwater niet genoeg op en was het op zondag 28 april nog niet warm genoeg om onze bezoekers verantwoord het water in te laten gaan.

Nu is dat wel zo. En kunnen we zondag 5 mei eindelijk van start met het buitenbadseizoen van 2024! We doen dit met een echte ''Nieuwseizoensduik''. Om 12:15 uur plonsen we met z'n allen het water in om de start van het nieuwe seizoen samen in de luiden. Het water is nog erg fris, dus eenmaal weer uit het water kun je genieten van heerlijke erwtensoep en natuurlijk een kop hartverwarmende chocolademelk.

Wij hopen natuurlijk veel van jullie weer te mogen verwelkomen en hebben weer zin in veel spetterende dagen in het Maarten van der Weijdenbad!
Heb je nog geen abonnement of wil je extra voordelig online een los kaartje aanschaffen? Ga dan snel naar de webshop. Natuurlijk is het ook mogelijk om een los kaartje aan de kassa te kopen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.